søndag 22. mars 2009

Veteranens Klage + meg sjølv = sant<3

"Au. "
Dermed var dagens kroppsform delt.

Så til mer eller mindre andre ting.

Har du noensinne stått på et halvbygd world trade center, sammen med Bjarne Brøndbo og forsvart "skiltet"? (som det forsvovet står "biblioteket åpenr kl. 20.00 på)
guess not.
I have.
Og det er en opplevelse uten like.

Det samme er tilfeldig sjekking i Oslo;
Dette er en hendelse som tok tid og sted i sommerferien, og ble utført med selvutnevnt sjekkeguru, la oss kalle han "Per" og den teite kineseren, la oss kalle han "Shing Hong Chan som jobber alt for mye på resturanten".

Anyways- Etter at vi hadde googlet litt sjekkepsykologi, tenkt ut noen åpningslinjer og toget inn til Oslo en deilig solfylt dag var vi klare for å undersøke kjøttmarkedet for ungt kalvekjøtt(host).
Byen var som vanlig full av friske former, og unge skolepiker klare for smake dask med linjalen(kremt).

Og som helt uventet: vi frøys, feiga ut og endte med å behandler damer som en smittsom sykdom i 4 timer. "Shing Hong" begynte å gnåle om at ville hjem til resturanten å lage cannapeér, mens jeg og "Per" var fast bestemt å ta vaksinen, og kaste oss rett uti den fordervede, kolerabefengte årkeren av single frøkner klare til bli nedlegget. Det var mye nesten. Nesten tørre å se på henne, nesten pisse i buksa av å uventet dulte borti henne. Nesten (gud forby) åpne munnen. Til sist endte vi opp i en klesbutikk. Trofaste riddere som vi var så vi oss ut noen helt ok'e prinsesser som stille hylte etter oss fra deres slott av "hvilken bh skal jeg velge".
OG DET VAR DA: riktig nok etter at vi høylytt hadde snakket om temaet vi skulle bruke som åpningslinje i ...tja, et kvarter, klarte jeg på mystisk vis (i ført samelue, pilotbriller og sametøffelkjede) gi blankt faen i alt som heter ære og feighet. Med bastante skritt kjente jeg pulsen heve seg, tunga krølle og lepper forme seg, i det jeg nærmet meg dragen.

"Hvilken BH-farge tror du jeg kler?"
"Hæh?"
"Hvilken BH-farge tror du jeg kler? du skjønner jeg skal på transefest om litt, så jeg trenger et svar litt kvikt!"
"Åja! Tror du er en...Blå!"

Voila.

PS: når vi var ferdig med henne satt jeg og Per utenfor butikken og hadde sammenhengede latterkrampe i et kvarter.

1 kommentar: